Komparácia ukazovateľov organizačných štruktúr priemyselných podnikov v Slovenskej republike - Vavrinčík, Pavel
Zmeny v organizačných štruktúrach podnikov. Faktory podmieňujúce počet stupňov riadenia v podniku. Vplyv typu výroby na ukazovatele organizačnej štruktúry. Výsledky prieskumu a komparácia ukazovateľov organizačných štruktúr.