Štát v modernej spoločnosti - Baránik, Michal
Protichodné smerovania pri riešení sociálnych otázok za súčasných podmienok vytvárania trhových vzťahov v SR. Reálny pohľad na transformáciu sociálnej sféry. Chybné kroky. Charakteristika situácie.