Štát v modernej spoločnosti. 2 - Baránik, Michal
Reálny pohľad na transformáciu sociálnej sféry. Ekonomické aktivity občanov a sociálne zabezpečenie. Garantovanie sociálnej istoty občanov štátom. Sústava priamych finančných príspevkov. Obnova sociálnej suverenity a nezávislosti občana.