Niektoré poznatky o sociálnej situácii domácností v SR. 1 Príloha Hospodárskych novín
Hodnotenie postojov domácností SR k vývoju svojej sociálnej situácie podľa prieskumu Štatistického úradu SR. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Hodnotenie vývoja vlastnej životnej úrovne v domácnostiach. Postoje domácností k budúcemu vývoju životnej úrovne. Obavy z možnej chudoby v domácnostiach.