K problematice cenového deflátoru hrubého domácího produktu - Nachtigal, V.
Pojem deflátor hrubého domáceho produktu (HDP) a metodika jeho stanovenia. Rozklad deflátora (deflátor HDP, deflátor celkového domáceho dopytu, deflátor exportu, deflátor importu). Rozklad deflátora hrubej tvorby kapitálu. Problém výpočtu deflátora HDP výrobnou metódou.