Srovnání nezaměstnanosti v České republice a Evropě - Procházková, E.
Vývoj nezamestnanosti v Českej republike v priebehu rokov 1990-1994. Hodnoty miery nezamestnanosti. Nezamestnanosť vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy. Porovnanie miery nezamestnanosti v ČR a EÚ. Nezamestnanosť v krajinách Európskej únie.