Aktuálne dane v tomto roku - Piršelová, Dagmar
Započítavanie preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb na r. 1996. Posledná daňová povinnosť. Polovičná výška preddavku. Oslobodenie od platenia preddavku. Čiastkové základy dane.