Investičná a rozvojová banka sa chce zamerať na projektové financovanie - Kovalčík, J.
Charakteristika Investičnej a rozvojovej banky, a.s. Bratislava. Príliš vysoký podiel úverov na aktívach. Snaha udržať stabilitu a prispievať k rozvoju slovenského hospodárstva. Rozširovanie pobočkovej siete. Nízky podiel primárnych zdrojov.