Anomálie na akciových trzích - Veselá, Jitka
Pohyb akciových kurzov býva opakovane poznamenaný a determinovaný istými efektami, zvláštnymi situáciami - tzv. anomáliami na akciovom trhu. Objasnenie najvýznamnejších efektov anomálií.