Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCP Bratislava, RM-Systém Slovakia, SCP Bratislava. Peňažné trhy. Banky a poisťovne. Devízové trhy. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, cukor, ropa a ropné produkty.