Firmy a kapitálový trh
Svet firiem. Firmy a kapitálový trh v SR. Obchodovanie na kapitálovom trhu: BCPB, RM-Systém Slovakia, SCP SR. Banky a poisťovne. Peňažné a devízové trhy. Investície a privatizácia. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Predaj akcií SPT Telecom, a.s. Praha. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, pšenica, ropa a ropné produkty. Databanka.