Holanďania pricestovali so svojimi prioritami - Pintér, M.
Podniková časť holandskej delegácie, ktorá 26. - 28. 2. 1996 navštívila Slovensko, predstavuje Holandsko ako vedúcu transportnú krajinu v Európskej únii. Vodný systém a firmy zaoberajúce sa výskumom, čistotou a využitím vody. Holandské spoločnosti pôšt a telekomunikácií.