Identifikácia súčasných zmien v hospodárstve Poľskej republiky Príloha Hospodárskych novín
Relatívne pozitívny trend poľského hospodárstva vo všetkých rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľoch v poslednom období. Monitor hospodárskeho vývoja Poľska. Vývoj maloobchodného obratu, menového agregátu M2 a vkladov. Vývoj dovozu a vývozu v Poľsku.