Kapesní atlas obchodníka: Jugoslávie - Revaj, Libor
Názov krajiny: Zväzová republika Juhoslávia. Geografické údaje. Členstvo v medzinárodných organizáciách, hospodárske sankcie. Ekonomické ukazovatele, údaje o hrubom spoločenskom a národnom produkte. Zahraničný obchod. Zahraničný obchod Juhoslávie s Českou republikou. Obchodné príležitosti. Obchodné prostredie. Praktické rady.