Ekologická ponuka v cestovnom ruchu - Wöhler, K.
Zameranie ponuky cestovného ruchu na ekológiu - záruka úspešnosti na trhu. Aspekty vývoja ekologickej ponuky. Realizácia ekologického vývoja ponuky. Voľba stratégie prístupu na trh.