Ministerstvo chce prehľad, podnikatelia slobodu - Dančo, J.
Dôsledky zákona o cenách pre podnikateľov. V súčasnosti je povinná kalkulácia nákladov a zisku. Označovanie výrobkov cenami. Nejasnosť vo vyhláške o cenách. Náklady nezahrnuté do zisku. Maximálne ceny, ktoré určujú obvodné, okresné úrady a MF SR. Kontrola cien - zabezpečená povinnou trojročnou evidenciou.