Obchodní příležitosti ve světě. 4 Veřejné zakázky financované Světovou bankou - Franěk, J.T
Spolufinancovanie a zaistenie dodávok. Doplňovanie pôžičiek Svetovej banky finančnými prostriedkami ďalších inštitúcií. Paralelné financovanie. Združené financovanie. Ostatné pravidlá pri spolufinancovaní projektov. Spravovanie zvereneckých fondov Svetovou bankou, ktoré sú zriadené jednotlivými krajinami. Niekoľko pravidiel, ktoré musia uchádzači dodržať pre účasť na projekte financovanom Svetovou bankou.