Priame zahraničné investície so SR - Čerňák, Jozef, 1963-
Neuspokojivý objem priamych zahraničných investícií na Slovensku. Štátne podpory vo vzťahu k zahraničnému kapitálu. Bariéry vstupu zahraničného kapitálu do SR (nedostatočné služby, málo projektov, absencia cielenej propagácie a regulačných opatrení, preťaženosť súdov, neskúsený manažment).