Vývojové tendence v Evropské unii a perspektivy našeho vstupu do ní - Marková, Jana
Integračný proces členských štátov EÚ - vytvorenie hospodárskej a menovej únie do r. 1997-1999. Charakteristika menovej únie v tzv. Delorsovej správe (1988) a v Maastrichtskej dohode (1991). Perspektívy vstupu ČR do EÚ.