Spoločné podniky Postup pri zakladaní a registrácii podnikov so zahraničnými investíciami na území Ruskej federácie
Zakladanie spoločných podnikov na území Ruskej federácie. Registrácia podnikov so zahraničnými investíciami. Legislatíva zahraničného obchodu Ruska. Colná, banková a devízová kontrola pri exporte tovarov z Ruska. Schéma colnej, bankovej a devízovej kontroly pri exporte tovarov z Ruskej federácie. Východné trhy: Zväzy výrobcov a exportérov Ruska. ( Zo Spravodaja SOPK č.1 a č.4/1996)