Smlouva mandátní, komisionářská a smlouva o kontrolní činnosti. 2 - Marek, K.
Charakter komisionárskej zmluvy. Povinnosti komisionára voči komitentovi. Dohoda o výške poplatku za činnosti komisionára. Vypovedanie zmluvy. Zmluva o kontrolnej činnosti. Povinnosti vykonávateľa a výška poplatku za splnenie povinnosti previesť kontrolu a vydať kontrolné osvedčenie. Náhrada škody vykonávateľom za porušenie riadneho prevedenia kontroly.