Kooperatíva - zálohovaná istota - Csáky, J.
Prezident Kooperatívy, družstevnej poisťovne, a.s., JUDr. Jozef Csáky o hospodárskych výsledkoch za r. 1995. Možnosti medzinárodnej spolupráce v oblasti poisťovníctva. Projekt Assist-Card.