Mierne zhoršenie ukazovateľov Pracovná neschopnosť v roku 1995 - Tačovský, Ladislav
Štatistické údaje ŠÚ SR o počte obyvateľov, počte poistených pracovníkov na Slovensku. Počty poistených v jednotlivých sektoroch. Vývoj vlastných ukazovateľov pracovnej neschopnosti v roku 1995, porovnanie v jednotlivých regiónoch Slovenska. Výsledky rozboru pracovnej neschopnosti. Faktory ovplyvňujúce pracovnú neschopnosť. Poradie okresov podľa percenta pracovnej neschopnosti.