Vysoké školství a zaměstnávání - Teichler, U.
Vzťahy medzi vysokým školstvom a zamestnávaním absolventov VŠ. Kvantitatívne trendy vo vývoji vysokého školstva po r. 1950 v európskych krajinách. Zamestnávanie absolventov VŠ v 50. a 60. rokoch. Problémy so zamestnanosťou absolventov VŠ v 70. a 80. rokoch. Rôzne podmienky a úlohy jednotlivých vysokoškolských inštitúcií. Rôzne reakcie vysokoškolských inštitúcií na meniace sa podmienky pracovného zaraďovania absolventov VŠ. Súčasná situácia v zaraďovaní absolventov VŠ do praxe.