Ako merať efektívnosť v zdravotníctve? Podarí sa preraziť čínsku stenu? - Murgaš, M.
Ekonomické problémy vyplývajúce z jedinečnosti zdravotníckej problematiky. Možnosti vyčíslenia hodnoty zdravia. Definícia zdravia. Spôsoby vyjadrovania efektívnosti zdravotníckych služieb. Metódy kvantifikácie efektívnosti. Prínosy zdravotníckych programov. Neúnosný nárast výdavkov na lieky.