Pre kategorizáciu ubytovacích a pohostinských zariadení musia platiť jednotné pravidlá - Janegová, Vlasta
Opravená verzia článku z Trendu č. 14/1996 o vyhláške MH SR č. 125/1995 Z.z., ktorou sa upravuje kategorizácia pohostinských prevádzkarní a ubytovacích zariadení. Úprava kategorizácie hygienických zariadení.