Aby sa riaditeľ neučil za pochodu - Murgaš, M.
Ponuka na spoluprácu pri príprave slovenských zdravotníckych manažérov od Americkej medzinárodnej zdravotníckej aliancie (AIHA) na podnet Americkej agentúry pre medzinárodný rozvoj (USAID).