Poraďte si s poradou
Porada - nevyhnutne spojená s prácou manažéra. Dôvody, ktoré vedú k zvolaniu porady. Pravidelné porady - pevný termín a miesto konania. Počet prítomných na porade. Program porady, produktivita porady, príprava zúčastnených. Niektoré kroky vedúce k úspešnému výsledku porady.