V pasci nehnuteľného majetku - Binda, E.
Riaditeľ Slovenskej automobilovej dopravy (SAD), š.p. Bratislava, o zámeroch v oblasti verejnej dopravy. Nepremyslená privatizácia verejnej autobusovej dopravy môže spôsobiť rozpad systému, ktorý - hoci s ťažkosťami - fungoval.