Informácie o modernizácii železníc Slovenskej republiky - Filo, V.
Rozvoj Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) bol prerokovávaný a prijatý vládou SR v rámci "Koncepcie rozvoja dopravy" v r. 1993. Smerovanie vybraných koridorov na sieti ŽSR. Diferencovaný spôsob realizácie a financovania jednotlivých koridorov. Modernizácia železníc v železničných správach susedných krajín.