Škola podnikových financií. 3 - Vlastné externé zdroje - Daniel, Peter
Spôsoby získavania vlastných zdrojov podniku od osôb stojacich mimo podniku (externých poskytovateľov kapitálu). Právo vyplývajúce z vlastníctva akcií. Druhy a emisia akcií. Odberné (predkupné) právo. Jeho cena a hodnota. Emisia a súvaha akciovej spoločnosti. Vnútorná hodnota akcií. Tri úrovne trhovej efektívnosti.