Škola podnikových financií. 6 - Dlhové financovanie podniku - Daniel, Peter
Podrobný prehľad o rozdelení a postupe pri získavaní jednotlivých druhov bankových úverov. Možnosti ručenia a povinnosti, ktoré z nich vyplývajú pre podnikateľa.