Mäso naše nie každodenné. 2 - Pichlerová, Eva
Potreba reštrukturalizácie priemyslu spracovania mäsa, ktorá vyplynula z prvého kontraktačného veľtrhu mäsopriemyslu Mäsokomplex v Bratislave. Lacnejšie bitúnky na európskom štandarde. S visačkou certifikátu kvality.