Slovnaft v roku stojeden - Hatina, Slavomír
Slavomír Hatina z a.s. Slovnaft Bratislava o stratégii a o začiatku druhej storočnice najväčšieho petrochemického komplexu SR. Cena ropy a jej dodávky z Ruskej federácie. Výborné hospodárske výsledky a neistota v štruktúre vlastníkov akcií.