Logistika a ochrana životného prostředí - Jurová, Marie
Ekologická stratégia ako súčasť logistickej koncepcie. Využitie ekologických výrobných procesov a výroby ekologických výrobkov. Recyklácia a jej fázy. Informačné a materiálové toky v ekologickej koncepcii logistiky.