Potrebujeme štátnu rodinnú politiku? 4 - Sopira, Boris
Súčasný stav sociálnych dávok poskytovaných rodinám je roztrieštený a nepriehľadný. Vytváranie nového systému sociálneho zabezpečenia, ktorý by mal odstrániť tento stav a nanovo definovať úlohu štátu voči rodine. Táto časť príspevku je zameraná na výchovu detí a mládeže a hlavné rizikové faktory ohrozujúce zdravý vývin detí a mládeže u nás.