Nedynamická inovačná dynamika. 2 - Sedlák, Mikuláš
Stav ekonomickej štruktúry Slovenska pred transformáciou. Porovnanie ekonomickej štruktúry podľa hospodárskych sektorov a zamestnanosti na Slovensku a vo vyspelých štátoch. Zaostávanie slovenského priemyslu.