Identifikácia minimálnych výdavkov na výživu a ekvivalentné stupnice - Filipová, Jana
Jedným z cieľov empirického prieskumu uskutočneného v októbri 1995 bolo na základe subjektívnych hodnotení zistiť úroveň: - skutočných výdavkov na výživu, naturálnej spotreby domácností, príjmu, ktorý domácnosti považujú za minimálny, aby mohli uspokojovať základné potreby a príjmu, ktorý domácnosti považujú za minimálny, aby mohli uspokojovať potreby výživy. Výdavky na stravu a naturálna spotreba vybraných typov domácností SR. Ekvivalentné stupnice príjmových charakteristík.