Platí ekonomické teorie s nereálnými předpoklady? - Adamec, R.
Popperovská metodológia poznania. Pozitívna ekonómia, empíria a ideológia. Metodológia a ekonómia. Diskusia o alternatívnych teóriách a školách. Svetonázorové korene kritiky.