Výklad k zákonu o minimálnej mzde - Dudík, Dušan
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 21. marca 1996 o minimálnej mzde. Rozsah platnosti zákona. Výška minimálnej mzdy. Spoločné a záverečné ustanovenia.