Aktuálny vývoj zamestnanosti v SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj zamestnanosti na Slovensku v r. 1995-1996 podľa odvetví a sektorov. Vývoj zamestnanosti v odvetví dopravy a stavebníctva. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.