Kvantitatívne faktory ohodnocovania cenných papierov Príloha - Sikela, R.
Kvantitatívne faktory pri odhadoch investícií do cenných papierov. Riziko regulácie neprimeraného zisku. Nutnosť regulácie. Rozhodujúce vplyvy pôsobiace na prosperitu podniku.