Economic Development of Slovakia in 1995
Základné informácie o hospodárskom vývoji Slovenska v rámci samostatnej SR. Oživenie hospodárstva v r. 1995. Vývoj výroby, dopytu a HDP. Spotrebiteľské ceny. Trh práce. Zahraničný obchod. Menová a finančná politika. Tempo hospodárskeho rastu prognózované na r. 1996.