Je ekonomický vzostup v Maďarsku trvalý? Príloha Hospodárskych novín
Zavedenie tvrdých reštriktívnych opatrení v dôsledku negatívnych vývojových tendencií v maďarskej ekonomike v r. 1994 a 1995. Monitor hospodárskeho vývoja Maďarska. Vývoj devízových rezerv, zahraničného dlhu, spotrebiteľských cien, cien výrobcov a priemyselnej výroby v Maďarsku.