Štát bude chrániť domácich výrobcov netarifnými opatreniami - Ducký, Ján
Výťah z príspevku slovenského ministra hospodárstva J. Duckého na medzinárodnej konferencii Horizonty prosperity SR v apríli 1996. Zahraničný obchod. Makroekonomické ukazovatele slovenského hospodárstva sú priaznivé. Vzrast investícií v r. 1995. Potreba oživenia strojárstva. Privatizácia v SR. Problém spotreby elektrickej energie. J. Ducký očakáva skoré začlenenie SR do OECD.