Program podpory cestovného ruchu v Slovenskej republike
V záujme skvalitnenia služieb cestovného ruchu vyhlásilo MH SR v spolupráci so Slovenskou záručnou bankou, š.p.ú Program podpory rozvoja cestovného ruchu v SR III. Program nadobudol účinnosť 1.1.1996. Znenie programu.