Vyhláška Ministerstva financií SR z 12. marca 1996
Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12.3.1996, ktorou sa vykonáva zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/1996 Z.z. o cenách.