Vývoj vybratých komodít na Londýnskej komoditnej burze Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších poľnohospodárskych komodít na Londýnskej komoditnej burze. Poznatky o dianí u najvýznamnejších výrobcov. Analýza cien kakaa, kávy, kukurice a jačmeňa.