Export popredných slovenských firiem. 7 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Grobarčík, A.
Generálny riaditeľ OTF, a.s. Nižná Ing. Anton Grobarčík a generálny riaditeľ Tatravagónky, a.s. Poprad Ing. František Králik v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Prezentácia nosných slovenských podnikov v cykle kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové lode slovenskej ekonomiky.