Export popredných slovenských firiem. 8 Vlajkové lode slovenskej ekonomiky - Tuschar, M.
Konateľ spoločnosti Kablo Bratislava prof. M. Tuschar v ankete Hospodárskych novín o cieľoch a skúsenostiach v zahraničnom obchode. Prezentácia nosných slovenských podnikov v cykle kontraktačno-prezentačných výstav Vlajkové loder slovenskej ekonomiky.